'98. 2.0 Beetle - A/C and blower motor stop working - NewBeetle.org Forums
NewBeetle.org Forums
Go Back   NewBeetle.org Home > NewBeetle.org Forums > Discussion - Technical > 2.0 Liter Gas

2.0 Liter Gas Discussion area for the venerable 2.0 liter 4-cylinder engine.

NewBeetle.org is the premier Volkswagen Beetle Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-22-2010, 10:48 PM
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Location:
San Diego, CA,
Car: 1998 Beetle 2.0
Unhappy '98. 2.0 Beetle - A/C and blower motor stop working

Hi there,

A/C and fan blower just stop working the other day. Recirculate button is working!
I checked:
- fuses (on the top of the battery and inside the car) and they are good.
- Fan control module
- Blower motor resistor (but not blower motor).

Any idea what to check next?

Thanks

Last edited by sergey; 05-22-2010 at 11:00 PM..
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 05-24-2010, 08:22 PM
middknight1's Avatar
LIVE FREE OR DIE!
 
Join Date: Aug 2009
Location:
San Diego, CA, USA
Car: 1999 GLS Beetle 2.0L 5 speed "Betty"
Default

Quote:
Originally Posted by sergey View Post
Hi there,

A/C and fan blower just stop working the other day. Recirculate button is working!
I checked:
- fuses (on the top of the battery and inside the car) and they are good.
- Fan control module
- Blower motor resistor (but not blower motor).

Any idea what to check next?

Thanks
check the fan selector switch to make sure it is still making contact. or the blower motor itself.
__________________
"Semper Fortis"
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 03-17-2012, 06:55 AM
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Default

It could just be something in the blower motor like a leaf or piece of paper.

To take it out I think you need to take off the center dash and glove box first.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 03-17-2012, 03:46 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Default

I once had this issue and it was the fuse...I replaced the fuse and it never happened again.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
a/c , blower , fan , problems

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the NewBeetle.org Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blower motor bad? no fan!!! CrabbyPatty 1.9 Liter TDI 2 12-08-2009 09:07 PM
Replaced A/C Compressor - Blower Motor Now Dead ??? RPM 2.0 Liter Gas 2 10-15-2009 05:39 PM
Blower fan motor brycesheri 2.0 Liter Gas 1 12-21-2007 03:34 AM
Blower motor brycesheri Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 1 12-08-2007 04:37 AM
Blower motor and switch question adamsstreetautomotive Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 2 08-02-2007 06:00 PM

All times are GMT. The time now is 09:17 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2