Time and temp display problem. - NewBeetle.org Forums
NewBeetle.org Forums
Go Back   NewBeetle.org Home > NewBeetle.org Forums > Discussion - Technical > Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle

Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle General discussion of New Beetle features, problems, and issues.

NewBeetle.org is the premier Volkswagen Beetle Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-25-2012, 06:10 AM
mattyd2009's Avatar
Apprentice Org-aholic!
 
Join Date: Apr 2012
Location:
Litchfield, MN, USA
Car: 2002 1.8t Double Yellow Color Concept
Default Time and temp display problem.

I have been having some problems with my display. The time and temp is all jumbled and unreadable at times or it doesn't work. I promise it is lying when it says 77 degrees. It was actually 13.

Sent from my SGH-T989 using AutoGuide.Com Free App
Attached Images/Files
 
__________________
Talimena Scenic Drive 2014

~ ORG Decals ~
Any Color, 2 sizes, starting at $5 with free shipping!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 12-25-2012, 06:32 AM
navyfam1's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location:
Honolulu, HI, USA
Car: '99 NB 1.8t (APH) / '09 GLi 2.0T (TSI)
Default

Whats wrong with 77??? It was warmer here in hawaii

Sent from my DROID X2
__________________
'99 NB... H&R Coils, 18" BBS CHs, Neuspeed Intake, ECU, front & rear antisway bars, VR6 Clutch & Lightened Flywheel
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 12-25-2012, 02:11 PM
PRM502STREET's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location:
MARBLE FALLS, TX, USA
Car: PEDRO 99 BEETLE GLS
Default

I had different problems with mine but it was still giving me problems. The clock was running super fast it would not slow down unless you turn the car off. I found someone who was parting out a car here on the org, had them take off the clock with the rear view mirror attached to, it shipped it to me, replace it BAM it's good now.

Sent from my ZTE-Z990G using AutoGuide.Com Free App
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the NewBeetle.org Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outside temp display question Chef Nails Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 2 07-15-2012 07:14 PM
HELP - Donor Ambient Temp Sensor harness from Jetta - now strange temp display OmahaTDI Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 9 06-11-2012 12:45 PM
Temp display is blank GreenWhamO Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 3 01-13-2009 10:18 PM
Snowflake in outside temp display 1poorvw Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 11 04-26-2006 04:08 AM
Outdoor temp display lucian 2.0 Liter Gas 8 02-08-2006 03:39 AM

All times are GMT. The time now is 02:54 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2