NewBeetle.org Forums
Go Back   NewBeetle.org Home > NewBeetle.org Forums > 1998-2011 New Beetle > Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle

Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle General discussion of New Beetle features, problems, and issues.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-21-2013, 01:55 AM
blueballinRegistered Member blueballin is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Default Wrong fans??

Hello! Was doing some suspension work on my 03 turbo s while it was on the lift and noticed that one of the fan plugs was unplugged? I found a plug that is the fan plug but its a different style plug? I called the PO and he said that he replaced the fans because the old ones stopped working. He told me that he bought the fans from a dealership. When he installed he noticed the plugs also. He called the dealership back and they got his vin number and checked and told him those were the fans? The one fan that is plugged in works great and the car does not overheat. (No dummy light). Any ideas? Name:  ImageUploadedByAutoguide1358736905.751558.jpg
Views: 122
Size:  29.9 KBName:  ImageUploadedByAutoguide1358736921.201992.jpg
Views: 112
Size:  29.2 KB


Sent from my iPhone using AutoGuide.com App
Attached Images/Files
   
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2013, 10:27 AM
PRM502STREET's Avatar
PRM502STREETRegistered Member PRM502STREET is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location:
MARBLE FALLS, TX, USA
Car: PEDRO 99 BEETLE GLS
Default Re: Wrong fans??

.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2013, 01:51 AM
blueballinRegistered Member blueballin is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Default

Yeah I wouldnt reply to this either! I think Im going to call the dealership and see what they can tell me. I took the car on a 200 mile road trip today and had no issues. The outside was only 60 though!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2013, 02:16 AM
red99Registered Member red99 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location:
Rochester, NY,
Car: 1999 GL 2.0
Default

You don't mention if the disconnected fan is on the left or right. The connectors for the right side fans here look like they would fit your connector:

GermanAutoParts.com : Volkswagen New Beetle Cooling
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What am I doing wrong? FramerJ 2.0 Liter Gas 23 09-13-2012 10:13 PM
There has 2 be something wrong! icy7690 Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 1 10-04-2007 03:43 AM
Beetles in the wrong place at the wrong time. dunno513 Miscellaneous Hoo-Ha Archive 5 01-21-2007 11:39 PM
Auto Racing Fans, and Non-Fans dgoldbe2 Miscellaneous Hoo-Ha Archive 18 07-20-2006 03:04 PM
what's wrong with me??? 01BajaBioBug 1.9 Liter TDI 1 04-27-2006 02:39 PM

All times are GMT. The time now is 04:53 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.