NewBeetle.org Forums
Go Back   NewBeetle.org Home > NewBeetle.org Forums > 1998-2011 New Beetle > Transmission Talk

Transmission Talk Discussion area for transmission and related issues and concerns.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-28-2013, 11:07 PM
ccornewellRegistered Member ccornewell is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location:
INDIANAPOLIS, IN, USA
Car: 1998 NEW BEETLE
Default vss voltage problems

I'm working on a 98 2.0 manual bug. My manual says I should have .5 vdc on the blue/white wire and it should slowly drop to 0 when rotating the sensor. In reality, I have 1.7 vdc on my blue/white wire and it never drops. I checked for a lost ground and my ground is secure. My manual only shows a 2 wire sensor, and I have a 3 wire sensor with brown, blue/white and black/white. Does anyone have any thoughts on this? The sensor is brand new from VW.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voltage? 02SilverSport 1.8 Liter Turbo 5 01-11-2013 03:08 AM
Voltage drops murph3699 2.0 Liter Gas 9 05-12-2011 03:36 PM
Switched 12v voltage tftrent Car Audio 9 10-06-2010 04:53 PM
Voltage Regulator bad?? Tinkerbell Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 2 03-14-2010 04:50 AM
G12 Voltage Testing? 70autostick Questions, Issues, Concerns, or Problems with the New Beetle 3 03-12-2010 02:11 PM

All times are GMT. The time now is 11:42 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.